Hur mycket kostar det att köpa en licens?

Alla licenser vi tillhandahåller kostar mellan övning och service mellan 800 € och upp till 2100 €. Kostnaderna varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och speciellt den lokala motoriseringen som ligger närmast när du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan detta kosta mer än ovan nämnda tak.

Hur länge kommer mitt körkort att utfärdas till mig?

Körkortet utfärdas inom åtta dagar efter att ha begärt tjänsten och verifierat betalningen genom att välja hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillståndet inom sju arbetsdagar. Detta kommer att genomföras i en ökning av totalpriset.

Hur och när måste jag betala?

Betalning begärs i förskott för tjänsten eftersom träning, synundersökningar, tentamen, guider för att lära sig köra ska registreras och vi kan inte stå för dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans. När du har angett dina uppgifter måste du göra betalningen.

Vilka betalningsmetoder accepterar du för att köpa ett körkort?

Vi använder endast mycket säkra och ospårbara betalningsmetoder för säkerheten för kunder och våra, den betalning vi använder mest och genom kryptovaluta, till exempel Bitcoins. Du kan också göra en banköverföring. Western Union och Money Gran accepterar också här.

Hur lång tid tar det och hur skickas körkortet till mig efter att det är utfärdat?

Licensen kommer att skickas med registrerad post (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress som anges på ansökningsformuläret. Du kommer också att följas upp för att kontrollera statusen för din sändning.

Är det olagligt att köpa en licens?

Kärnan är att ditt körkort ska vara registrerat och juridiskt erkänt. hur du fick det spelar ingen roll